کنگره نهم یعنی نگاه چند بعدی به درمانهای دندانپزشکی، در دندانپزشکی درمان ساده نداریم. در برج میلاد 26-23 دی ماه به یقین همکاران دندانپزشک عمومی و حتی متخصصین در سراسر کشور مواردی خواهند یافت که بتوانند روزهای کنگره را با لذت ناشی از درک عمقی درمانهای دندانپزشکی از گذشته به دروازه آینده، با دریافتی پربار سپری کنند.
دندانپزشکی امروز در ایران هنگامی موفق است که دندانپزشکان عمومی مسلط، عالم و باتجربه داشته باشیم، کمبود آموزش دقیق در دانشکده های دندانپزشکی مخصوصاً در دوره قبل از دکترا بار سنگین تری را بر دوش انجمن دندانپزشکان عمومی برای آموزش دادن به همکاران قرار می دهد. ادامه مطلب ...
در کنگره هفتم این سئوال را مطرح کردهایم که در دندانپزشکی امروز چه مبانی علمی و کاربردی قطعاً جزء درمان نهایی قرار میگیرد؟ و چگونه ضمن پذیرش دانش فعلی به آینده امیدوار بود؟ که این مسئله نیز حل شود.
توصیه ما از نظر علمی برای کارگاههایی که در کنگره هفتم تدارک دیده شده این است که میتوان این روشها را تحت عنوان دندانپزشکی امروز بکار بست. اما بحثهای روز را هم مطرح میکنیم ولی باید مبتنی بر علم باشد. همه این را میدانند که انجمنها یک نهاد مدنی هستند که وظیفه آموزش علم و دانش روز را داشته باشند و در این کارزار سیاست خود را بخوبی انجام دهند.ادامه مطلب...
ما در سال 1390 بنا را گذاشتیم به عرصه تعمیق دانش دندانپزشک در حوزه های پیچیده علمی از طریق برپا کردن کنگره ششم و به سرانجام رساندن چهارمین همایش ایمپلنت.
دندانپزشک عمومی در انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در طی مطالعات بسیار عمیق انجمن خود در سال 1390 پروژه رسیدن به دانش وسیع و عمیق را آزمایش خواهد کرد. سال 1390 سال جهش از سنت گرایی و محافظه کاری به مدار علم محوری و دانش پژوهی است.ما در سال 1390 بنا را گذاشتیم به عرصه تعمیق دانش دندانپزشک در حوزه های پیچیده علمی از طریق برپا کردن کنگره ششم و به سرانجام رساندن چهارمین همایش ایمپلنت.
دندانپزشک عمومی در انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در طی مطالعات بسیار عمیق انجمن خود در سال 1390 پروژه رسیدن به دانش وسیع و عمیق را آزمایش خواهد کرد. سال 1390 سال جهش از سنت گرایی و محافظه کاری به مدار علم محوری و دانش پژوهی است.ادامه مطلب ...
پنجمين كنگره علمي ساليانه انجمن دانپزشكان عمومي ايران محور تدوين جدول برنامه علمي خود را بر اين اساس استوار كرده است كه چگونه اين "بينش علمي" را بدست آوريم.
هم اشعار داريم كه مطالعات آكادميك در كليه متون دندانپزشكي و داشتن پايه علمي قوي يقين، شاهرگ حياتي نگاه از درون و بيرون به هر تغيير و تحولي در هر سطح و عمقي در دندانپزشكي خواهد بود. لذا ما هم سخنوران، انديشمندان دندانپزشكي را دعوت ميكنيم كه پيرامون هر پديده درماني در هر سطح بينش علمي دندانپزشكان عمومي در تشخيص صحيح درست از نادرست تقويت سازند.
در دندانپزشکي مباحث متعددي در همايش و کنگرهها مطرح ميشوند که در تمام آنها نوع گفتگو، شرح و بيان مطالب متفاوت ميباشد. بسياري از اين مطالب علمي به روشهاي درمان عملي تبديل و براي بيماران انجام ميشوند و برخي هم به مباحث نظري و اطلاعات دندانپزشکان تبديل ميشوند و يا به هر دليل، به درمانهاي کلينيکي راه نمييابند. در اين کنگره تلاش براي رايزني جهت شناخت مباحث اصلي و اساسي و به خصوص تازههاي دندانپزشکي است و تبيين سخنراني به طريقي که بتواند به « کاربرد کلينيکي» تبديل شود.
پنجمین همایش ایمپلنت انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در حالی برگزار میشود که هفت سال از برگزاری اولین همایش کشوری ایمپلنت توسط این انجمن در سال ۱۳۸۶ میگذرد. از آن تاریخ تا کنون هجومی غیرقابلتصور در تجارت آموزش ایمپلنت به صحنه واردشده که هیچکدام باهدف آموزش آکادمیک نبوده است. تقریباً اکثریت کنگره های دندانپزشکی پس از سال ۱۳۸۶ با محوریت ایمپلنت برگزار گردید. این، یک تب و تاب تبلیغاتی بوده و از نظام ضرورتهای علمی نیز خارج شده است.ادامه مطلب
پس از برگزاریی سه همایش موفق ایمپلنت در سالهای 1386 و 1387، اکنون چهارمین همایش ایمپلنت انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در دستور کار قرارگرفته است. از آنجائیکه انجمن عمومی همیشه از همکاری موفق و مؤثر با گروههای مختلف تخصصی بنابر تعامل و تفاهم و تدوین برنامه بهره برده، بنابراین دیدگاههای خود را برای گفت و شنود تحولگرای علمی با سایر همکاران درمیان گذاشته است.
چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت که توسط انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در 21-19 بهمن ماه 1390 در تهران هتل المپیک برگزار می گردد ، فرصتی است مناسب ، که با ارائه مقاله و سخنرانی های گوناگون به تعامل و تبادل تجربیات مشترک بپردازیم و بار دیگر برای رسیدن به دانش بیشتر فرصت کندوکاو را برای آینده روشن تر بیشتر فراهم کنیم.ادامه مطلب
انجمن دندانپزشکان عمومي ايران با همکاري آکادمي بين المللي ميني ايمپلنت ( محل استقرار مرکز آن امريکا ) و چند سخنران از خارج از کشور در تاريخ 29 آبان لغايت يکم آذر ماه 1387 ايمپلنت (3) پس از آموزههاي اوليه ايمپلنت (1) و (2) اجرا خواهد کرد که در اين همايش به بررسي مواردي مانند بازسازي استخوان، انتخاب ايمپلنت، استفاده از Membrane و ملاحظات ناشي از Complication و بايدها و نبايدهاي ميني ايمپلنت، ... پرداخته خواهد شد.
اين همايش با همکاري اساتيد معرفي شده از آکادمي بين المللي ميني ايمپلنت و اساتيد و سخنرانان گرانقدر ايراني و اساتيد خارجي دعوت شده از طرف انجمن برگزار خواهد شد.
در طي اين همايش 3روزه، 10 پانل آموزشي و و يک پانل آموزش عملي شامل جراحي زنده و پروتز آن توسط اساتيد برجسته دندانپزشکي کشور برگزار ميشود برنامههاي اين همايش به گونهاي طراحي شده است که براي دندانپزشکان عمومي، پروستودنتيستها، پريودنتيستها، راديولوژيستها و جراحان دهان، فک و صورت مورد استفاده قرار بگيرد.
اولين همايش جامع ايمپلنت انجمن دندانپزشکان عمومي ايران با همکاري سه انجمن تخصصي: انجمن پريودنتيستهاي ايران، انجمن پرستودنتيستهاي ايران و انجمن جراحان دهان، فک و صورت ايران در تاريخ 28-26 ارديبهشت 86 در محل هتل المپيک برگزار ميگردد. اين اولين باري است که چهار انجمن تخصصي و فراگير علمي در رشته دندانپزشکي همايشي بزرگ با همکاري مشترک برگزار ميکنند و نيز اولين باري است که همايش ايمپلنت در ايران در اين ابعاد برگزار ميگردد.
اكلوژن به عنوان يكي از علل ايجاد كنندۀ مشكلات در رشته هاي تخصصي مختلف مطرح هست و از آن طرف خود اكلوژن درگير هست در درمان هايي كه توسط آن رشته ها انجام مي شود به آن شكلي كه دست كاري هايي كه دندانپزشكان انجام مي دهند در سيستم دنداني يك بيمار باعث ايجاد مشكلات اكلوژن در حوزۀ خود مي شود . مفهوم اين قضيه اين است كه اكلوژن اصلاً چيزي نيست كه مربوط به يك رشته تخصصي باشد الكوژن در تك تك رشتههاي تخصصي درگير است .
انجمن دندانپزشکان عمومی ایران همایش اکلوژن 2 را برگزار می کند .این همایش در ادامه همایش اکلوژن (1) و به دنبال استقبال دندانپزشکان از مباحث علمی و کاربردی آن برگزار میشود.این همایش 3 روزه با هدف بررسی مشکلات و نارسایی های مفصل گیجگاهی فکی ((TMD و عوارض موثر آن بر اکلوژن و چاره اندیشی مشکلات اکلوژن با حضور اساتید برجسته داخلی برگزار میشود.در همایش اکلوژن2 مباحث علمی و کلینیکی در درمان های پروتز ثابت،پروتزهای متحرک پارسیل و کامل ،پروتزهای متحرک و ثابت متکی بر ایمپلنت ،ترومای ناشی از اکلوژن ،تشخیص دردهای دهانی و صورتی مرتبط با مفصل گیجگاهی فکی،Bruxism مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
آشنايي با يکي از مهمترين اصول و مباني علم دندانپزشکي و مشکل دردهاي مفصل فک که در کشور رو به گسترش است. اکلوژن یک موضوع بسیار تخصصی و بلکه فوق تخصصی است و در هیچ دانشگاهی در دنیا مدرک آکادمیک اکلوژن بدون گذراندن یکی از تخصصهای ثابت متحرک ترمیمی پریو و یا ارتدنسی میسر نمیباشد و بنابراین برگزاری کنگره اکلوژن برای دندانپزشکان عمومی که پیش زمینه محدودی در این زمینه دارند باید با درایت کافی صورت گیرد.