معاون آموزشی وزارت بهداشت خودکفایی در تامین صفر تا ۱۰۰ نیروی پزشکی کشور خبر داد و گفت: با توجه به نیاز نیروی انسانی در برخی از مناطق کم برخوردار، شاید لازم باشد که تغییراتی را در رشتههای فوق تخصصی صورت پذیرد.
امین محسن ضیائی ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمونهای بورد تخصصی و فوق تخصصی و خانوادههای آنان که با صبر و بردباری در این دوران آنان را همراهی کردند عنوان کرد که در ابتدای راه قرار دارند و همواره باید دانش خود را ارتقا دهند و به روز باشند و در این مسیر برای آنان آرزوی توفیق کرد.
ضیائی همچنین ضمن تبریک مضاعف به نفرات برتر بورد و نخبگانی که در این آزمونها رتبههای برتر را کسب کردند به اساتید و اعضای هیاتهای ممتحنه و اعضای هیات علمی دانشگاهها نیز تبریگ گفت که امروز محصول زحمات خود را مشاهده میکنند و اظهار امیدواری کرد کارهای خیری که به دست این دانش آموختگان صورت میپذیرد باقیات صالحات برای تمامی اساتید باشد.
وی با تاکید بر این که در نظام آموزشی ما فارغ التحصیلی نداریم بلکه دانش آموختگی داریم، گفت: مایه افتخار کشور و ملت ماست که تمام نیروی انسانی مورد نیاز در بخش پزشکی در داخل کشور تربیت میشوند و این یک سرمایه بزرگ برای ملت ما به شمار میآید.
ضیائی افزود: وقتی سخن از اقتصاد مقاومتی است در آموزش پزشکی کشور میتوانیم ادعا کنیم که از صفر تا 100 نیاز نیروی انسانی کشور را در داخل تامین میکنیم و حتی نیاز نیروی انسانی متخصص کشورهای منطقه را نیز میتوانیم مرتفع کنیم و این یک افتخار بزرگ برای ما است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود خدمت به همنوع را بزرگترین شاخص سلامت معنوی برشمرد و خطاب به دانش آموختگان گفت: امروز فرصت خدمت به همنوعان برای شما فراهم شده است و همیشه بدانید هر خدمتی که ارایه می کنید در درجه اول سود معنوی و مادی آن به خود شما برمی گردد بنابراین این فرصت را پاس داشته و بهترین خدمت را به مردم ارائه دهید.
به گزارش وزارت بهداشت، ضیائی ضمن ارایه گزارشی آماری از آزمونهای بورد امسال عنوان کرد که تعداد کل شرکت کنندگان تقریباً در تمام رشتهها امسال افزایش داشته و درصد قبولی نهایی نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین آزمون دانشنامه فوق تخصصی و شصت و یکمین آزمون دانشنامه تخصصی اظهار داشت: برای یک معلم در سیستم آموزش پزشکی بهترین لحظات همین لحظات است که شاهد دانش آموختگی جمع عظیمی از جوانان برومند آماده ارایه خدمت به جامعه است.
وی در بخشی از سخنان خود به ضرورت بازنگری و اعمال تغییرات درخصوص نحوه پذیرش داوطلبان مرد و زن در رشتههای تخصصی اشاره کرد و گفت: در رشتههای تخصصی 46 درصد خانمها و 54 درصد آقایان بودند و در رشتههای فوق تخصص 28 درصد خانم و 72 درصد آقایان شرکت داشتند. البته حضور خانمها در صحنههای اجتماعی مایه افتخار ما است اما با توجه به نیاز نیروی انسانی در برخی از مناطق کم برخوردار شاید لازم باشد که تغییراتی را در این خصوص لحاظ کنیم تا از نظر پذیرش جنسیتی مدیریت صورت پذیرد.
ضیائی گفت: در برخی از رشته های فوق تخصصی نیز ما دارای ظرفیتهای خالی هستیم که درصدد هستیم این ظرفیتها را با پذیرش داوطلبان خارجی پُر کنیم. این داوطلبان ضمن این که با نظام درمانی و آموزش پزشکی ما آشنا میشوند در واقع سفیرانی برای آموزش مکتب ما هستند و انشاءا.... در سالهای آتی شاهد تربیت دستیار فوق تخصصی و فلوشیب خارجی خواهیم بود.
وی با بیان این که آزمونهای امسال از نظر نتایج تفاوت عمده ای با سال گذشته نداشته است تاکید کرد: تعداد شرکت کنندگان 12 درصد افزایش یافته و سعی کردیم روشهای جدیدی را در آزمون به کار ببریم . البته سعی ما این است از روشهای کارآمد و به روز استفاده کنیم تا مطمئن باشیم دانش آموختگان ما از نظر دانش، مهارت، معلومات، تجربه و اخلاق و... دقیقا مورد ارزیابی قرار میگیرند.
ضیائی در خاتمه سخنان خود با اشاره به روایتی از امام حسین (ع) مبنی بر این که حوائج مردم به شما نعمت خداست مبادا از نعمات خداوند ملول شوید برای تمامی دانش آموختگان در درمان بیماران و تسکین آلام آنان و ارائه خدمت به مردم آرزوی توفیق کرد.
منبع: تسنیم
گردآورنده: نیایش لوافیان